Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، رستم قاسمی، روز پنجشنبه در بازدید از مراحل اجرای طرح قطار تند روی تهران- قم- اصفهان در محدوده شاهین شهر اصفهان با اعلام‌اینکه مشکلات این پروژه در ۲ بخش درون و بُرون سازمانی قابل برَرسی است، اظهار داشت: بخشی از مشکلات به مدیریت برنامه و بودجه برمی‌گردد که مذاکره‌ای با آنها داشته‌ایم اما تسریع در اجرای این پروژه نیاز به حمایت رییس جمهور دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
وی افزود: لازم است جلسه‌ای با حضور معاون اول رییس جمهور و تمام دستگاه‌های مربوطه برگزار شود تا در پرتو پشتیبانی همگانی بتوانیم پروژه قطار تُندروی مسیر تهران - قم - اصفهان را با شکل جدیدی پیش ببریم.  
مدیر راه‌آهن کشور نیز با اشاره به اینکه برای این پروژه ۵۷ میلیارد یوآن(واحد پول چین) با کشور چین قرارداد منعقد شده است، گفت: تاکنون  ۴.۵ میلیارد یوان برای زیرسازی این پروژه در نظر گرفته شده که در هشت ماه گذشته یک و نیم میلیارد "یوآن" آن اختصاص یافته است اما تکمیل کلی طرح نیاز به حمایت جدی دولت دارد.  
سیدمیعاد صالحی خواهان استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان برای اجرای پروژه مورد نظر شد و گفت: باید منابع لازم بطورکامل تامین شود تا شاهد تسریع در کار طرح قطار تندروی تهران- قم- اصفهان باشیم.  
مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل نیز با بیان اینکه پروژه قطار تندروی تهران _ قم _ اصفهان، یک پروژه ویژه دولتی با فناوری جدید است که نیاز به هماهنگی بانک مرکزی و برنامه و بودجه برای تقویت مالی و تکمیل و بهره‌برداری از آن دارد، افزود: در سال‌های گذشته تغییرات بسیاری روی ساختار این پروژه صورت گرفته و هر وزیری که از آن داشته بازدید، نظراتی در این زمینه داده است.  
خیرالله خادمی با بیان اینکه برخی از مسوولان اعلام کرده‌اند که این خط آهن باید از زیر فرودگاه امام خمینی(ره) و برخی نیز گفته‌اند باید از کنار آن عبور کند، خواستار حل مشکلات فنی پروژه از جمله جانمایی ایستگاه‌ها، تعیین تکلیف سرعت پروژه و مسیرهایی که در دوره های مختلف برای آن تعریف کرده اند و اولویت بندی مقاطع بهره برداری از آن شد.  

به گزارش ایرنا، پروژه قطار تندروی تهران- قم- اصفهان که بعنوان یکی از طرح های مهم سال‌ها بر زمین مانده بود با پیگیری انجام شده در وزارت راه و شهرسازی، در دستور کار قرار گرفت و شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی بعنوان کارفرمای آن تعیین شد.
این پروژه هم اکنون در تعداد قابل توجهی کارگاه در حال اجراست، اما اولویت جاری، تکمیل مسیر اصفهان - قم است که به مرحله زیرسازی رسیده است.

پروژه مزبور از مُصوبه های سفر دولت یازدهم به قم محسوب می‌شود که با سرمایه حدود ۵.۵ میلیارد یورو اعتبار ارزی برای کل مسیر در حال احداث است.

کاهش مصرف انرژی (سوخت)، آلایندگی و تغییرات مرتبط با اثرات زیست محیطی، کاهش زمان سفر از مبدا تا مقصد(یک ساعت و ۴۵ دقیقه بدون توقف)، ایجاد گسترش شبکه ریلی در جابه‌جایی مسافر، افزایش اشتغال و توسعه گردشگری و استفاده از فناوری‌های نوین و انتقال تکنولوژی در موضوعات ایمنی از اهداف اجرای طرح قطار تندروی تهران- قم - اصفهان ذکر شده است.

ظرفیت جابه‌جایی و ترافیک سالانه در افق پروژه مزبور ۱۶ میلیون نفر دیده و سرعت قطار این مسیر ۳۰۰ کیلومتر در ساعت در نظر گرفته شده است.

برچسب‌ها شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور قطار ملی مترو وزارت راه و شهرسازی اصفهان شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران پروندهٔ خبری بیست و پنجمین سفر استانی رییس جمهور و حضور در دیار نصف جهان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور قطار ملی مترو وزارت راه و شهرسازی شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور قطار ملی مترو وزارت راه و شهرسازی اصفهان شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران قطار تندروی تهران پروژه قطار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۴۹۶۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکلات اقتصادی و معیشتی مهمترین دغدغه مردم است

به گزارش خبرگزاری مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«علی جعفری‌آذر» از حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» در دور دوم انتخابات پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

در مجلس آینده تقسیم بندی حزبی و سیاسی را چگونه پیش بینی می‌کنید؟

پیش‌بینی می‌کنم اکثر افرادی که با دولت فعلی همراه بوده و اصولگرا هستند، به مجلس آینده راه می‌یابند.

مهم‌ترین موضوعی که با توجه به حوزه تخصصی شما باید بیشتر در مجلس آینده مورد توجه قرار بگیرد، چیست؟

امروزه بیشترین دغدغه و مطالبات مردم و اقشار فرهنگی از جمله دانشجو و دانش آموز مشکلات اقتصادی و معیشتی است که در این راستا باید گام‌های لازم برداشته شده و مردم نتایج آن را به طور ملموس آن را ببینند.

اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟

کمیسیون امنیت ملی و اقتصادی برای من بسیار مهم است و با توجه به وقایع دنیا نیز اهمیت بالایی دارد.

مهمترین چالش استان را چه می‌دانید و برای حل آنچه راه‌کاری دارید؟

یکی از مهمترین مطالبات مردم در خصوص دریاچه ارومیه بوده که با تدابیر انجام شده تاحدودی احیا شده است، چالش‌های اجتماعی شامل خودکشی جوانان و ترک تحصیل نیز مهم است و باید برای امیدوار کردن قشر جوان به آینده نظام قدم‌های بزرگی برداشت از طرفی باید از پتانسیل‌های استانی به نحو احسن استفاده کنیم، چراکه ظرفیت فکری و اقتصادی خوبی داریم و از ظرفیت مرز مشترکی که با سه کشور داریم، باید استفاده کرد.

کد خبر 6080483

دیگر خبرها

  • خروج قطار افغانستان_ترکیه از مرز شمتیق+فیلم
  • دومین قطار ترانزیتی افغانستان - ترکیه آماده حرکت است؛ عبور از ایران مشروط به همکاری راه‌آهن
  • قطار حمایت از «طرح نور» با حضور سردار رادان به اصفهان رسید | تصاویـر
  • بهره‌برداری از پروژه فروسیلیس منگنز ازنا در چند ماه آینده
  • بیکاری معضلی جدی/ ضرورت رفع مشکلات حوزه کشاورزی
  • تمام ظرفیت‌ها وتجارب مدیریتی برای حل مشکلات مردم بهره‌گیری می شود
  • کمبود پارکینگ از مشکلات اصلی ترافیک سنندج است
  • مشکلات اقتصادی و معیشتی مهمترین دغدغه مردم است
  • پیشرفت ۶۵درصدی طرح بنزین‌سازی پتروپالایش تهران
  • سرمایه‌گذاری ۲ میلیارد یورویی در طرح‌های ارتقای کیفی پتروپالایشگاه تهران